Wintersport in de mooiste skigebieden

Family & Spa Resort Alpenpark

Alpenpark Resort Wat word je in Alpenpark Resort gelukkig met je gezin! Want dit resort is niet alleen waanzinnig gelegen met uitzicht op de bergen, ligt niet alleen op 150 meter van de skibushalte zodat je in een mum van tijd middenin het skigebied staat, maar vooral voor de kinderen is het ?

Vanaf €113,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Hocheder

Hotel Hocheder
Snowtime.nl

Hotel Hocheder ? Seefeld Dit gezellige en traditionele 4-sterrenhotel Hotel Hocheder ligt op 100 meter van het centrum van het mondaine Seefeld en op 500 meter van de skilift Geschwandkopf. Bovendien is de halte van de skibus slechts 30 meter verderop! Ook kun je uitkijken over de ?

Vanaf €660.00 Meer informatie Boek reis

Hotel Krumers Alpin ****S

Hotel Krumers Alpin ****S
Snowtime.nl

Hotel Krumers Alpin Ben je toe aan een zorgeloze vakantie? Dan is het Hotel Krumers Alpin de perfecte locatie. Of je nu een romantische vakantie samen op het oog hebt of een familievakantie. Kijk niet verder want hier vindt je alles wat je nodig hebt. De Zirben Alpin Spa is maar liefst 3500m² ?

Vanaf €228.00 Meer informatie Boek reis

Wellnesshotel Schönruh

Wellnesshotel Schönruh
Snowtime.nl

Wellnesshotel Schönruh ? Seefeld Dit hotel ligt dicht bij het centrum van het mondaine Seefeld, waar je heerlijk kunt shoppen en goede wijn kan drinken in een mooi café. Wellnesshotel Schönruh heeft een elegante Tiroler stijl en biedt in zijn service veel persoonlijke aandacht. Het is een ?

Vanaf €269.00 Meer informatie Boek reis